Κάρτα Υγείας

Το δίκτυο iatrica καινοτομεί και παρέχει στους πελάτες του μοναδικές υπηρεσίες, υιοθετώντας μια νέα κουλτούρα εξυπηρέτησης που συνδυάζει τις παλαιότερες πρακτικές με τη χρήση νέων τεχνολογιών. 

 

Η κάρτα υγείας του δικτύου iatrica παρέχεται δωρεάν σε κάθε πελάτη των ιατρείων μας.

 

Με την ενεργοποίηση της κάρτας υγείας iatrica μπορείτε:

α) να βλέπετε on line τα αποτελέσματα των εξετάσεων σας, οποιαδήποτε στιγμή εσείς το επιθυμείτε και από οποιοδήποτε μέρος βρίσκεστε. Η διαδικασία είναι πολύ απλή μέσω του portal www.iatrica.gr

β) η κάρτα υγείας iatrica σας επιβραβεύει για την προτίμηση που μας δείχνετε, σας αποδίδει συγκεκριμένα προνόμια, δυνατότητα συμμετοχής σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης και άλλες προωθητικές ενέργειες που διοργανώνονται και προωθούνται από το δίκτυο.

γ) σας παρέχει την υπηρεσία του ηλεκτρονικού φακέλου υγείας, μια πρωτοποριακή εφαρμογή, με την οποία ο εξεταζόμενος αλλά και ο κλινικός ιατρός μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων που περιέχει το ιατρικό σας ιστορικό πάντα με τη σύμφωνη γνώμη σας.

δ) σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα προνόμια με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις σε οποιοδήποτε από τα διαγνωστικά ιατρεία του δικτύου

Η Κάρτα Υγείας iatrica αποτελεί άλλο ένα εξειδικευμένο προϊόν παροχής υπηρεσιών υγείας από το πρωτοποριακό δίκτυο iatrica, όπου διασφαλίζει την άριστη ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον εξεταζόμενο πολίτη.

Αποτελείται από δύο προϊόντα: την Κλασική και την Οικογενειακή.